UUTTA!

  • Balance Boost for Bossladies & Businesses™ -Executive-mielenvalmennusohjelma buustaa pomon ja bisneksen tasapainon kautta menestykseen! Viestitä ”TASAPAINO”, niin kerron sinulle lisää! Yhteystiedot täältä!

HINNAT

Yksilövalmennus

Etävalmennus (esim. Zoom):
85€/h (sis.alv)     –     325€/4x1h (sis.alv)

Valmennustapaaminen (Rauma ja Eurajoki):
95€/h (sis.alv)     –     365€/4x1h (sis.alv)

Valmennustapaaminen (muut paikkakunnat):
Hinnat sovitaan erikseen paikkakunnasta, järjestelymahdollisuuksista ja matkoista riippuen.

Huom: Valmennustapaamisten hinta on korkeampi kuin etävalmennusten, koska tapaaminen mahdollistaa joiltain osin useampien ja edistyneempien valmennusmetodien käyttämisen ja vievät matkoineen enemmän aikaa. Etävalmennukset toimivat kuitenkin yhtä hyvin. 1h = yksi valmennuskerta. Halutessasi voimme myös pitää useamman valmennuskerran ja -tunnin yhdellä tapaamiskerralla, jolloin tuntihinta on sama kuin yksittäisissä tuntikohtaisissa tapaamisissa. Yleensä muutama tapaamiskerta kutakin elämänhaastetta kohden riittää.

Varaa aika valmennustapaamiseen Raumalla, tai sovi etävalmennuksista, pidemmistä valmennuskerroista tai tapaamisista muilla paikkakunnilla ottamalla yhteyttä minuun.

Yritysvalmennukset sekä pari-, perhe- ja porukkavalmennukset

Valmennukset räätälöidään toiveiden ja tarpeiden mukaan, joten kaikki hinnat ovat tapauskohtaisia.

Mittatilausvalmennukset voivat olla tunnin tapaamisia, parin tunnin luentoja, kokonaisia koulutuspäiviä, kirjallisia opiskelumateriaaleja tai pitkäjänteisiä, monipuolisia ja kokonaisvaltaisia valmennuksia esim. tietyn kauden tai sesongin ajaksi. Porukkavalmennuksiin voi sisällyttää sekä yhteisiä tapaamisia että henkilökohtaista valmennusta.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan juuri sinun poppoollesi passeli valmennus!

Photo by Kawin Harasai on Unsplash

Tilaa hyvän mielen vinkit!

Saat sähköpostiisi paremman mielen kerran, pari, kuussa. 

Onnistunut tilaus, parempi mieli!