UUTTA!

  • Balance Boost for Bossladies & Businesses™ -Executive-mielenvalmennusohjelma buustaa pomon ja bisneksen tasapainon kautta menestykseen! Viestitä ”TASAPAINO”, niin kerron sinulle lisää! Yhteystiedot täältä!

HYVÄN MIELEN VALMENNUKSET

Oletpa minkäikäinen tai millaisesta maailmasta tahansa, on sinulle tarjolla lukuisia valmennusteemoja kohti hyvää mieltä, toimivaa elämää, antoisaa tulevaisuutta ja parasta sinua. Valmennuksia on räätälöitävissä yksityisten yksilöiden lisäksi myös muun muassa yrityksille – ja vaikkapa pareille, perheille tai porukoille; junnuille, johtajille tai joukkueille. Henkinen valmennus = hyvä mieli, parempi elämä, paras sinä!

Valmennusta voidaan edistää erilaisissa hengen valimoissa ja mielivoimaloissa tarpeistasi ja toiveistasi riippuen. Valitse vaikkapa näistä:

RAKASTAMOssa vaalitaan ja parannetaan ihmissuhteitasi. Ystävyyksiä, pari- ja perhesuhteita, joukkuehenkeä tai työpaikan ilmapiiriä – näihin kaikkiin pystyt vaikuttamaan myös itseksesi omin päin. Opetellaan pyyteetöntä rakastamista ja ihmisten hyväksymistä sellaisina kuin he ovat – sekä muiden että itsesi. Otetaan aidosti huomioon. Kehitetään vuorovaikutustaitoja ja harjoitellaan niin yksin- kuin yhdessäoloa. Oletpa sitten yksin tai yhdessä, on elämäsi tärkein suhde sinuun itseesi – mielenvalmennuksen ykkössuhde.

RIKASTAMOssa tehdään elämästä runsaampaa ja toteutetaan unelmia. Täytetään tyhjiöitä ja tuotetaan hedelmää. Kasvatetaan versoja ja niitetään satoa. Opitaan olemaan tyytyväisiä siihen, mitä on, ja hankkimaan enemmän sitä, mitä puuttuu. Tehdään elämästä täyteläistä ja epätäydellisyydessäänkin täydellistä. Kaipaat sitten lisää turvallisuutta, rahaa, vapautta, aikaa, arvostusta, mahdollisuuksia, hyväksyntää, anteeksiantoa, naurua, mitä tahansa, sitä kaikkea on mahdollista saavuttaa runsaammin mielenvalmennuksessa.

RENTOUTTAMOssa jätetään taakse huolet, murheet ja mielenmyrskyt, kun seilataan tyynille ulapoille kellumaan ajattomuudessa ja nauttimaan mielenrauhan keveydestä. Rentoutetaan näkymättömät mielen lihakset ja hengitetään syvään. Opitaan nukkumaan ja lepäämään. Hiljennetään ajatukset ja sisäinen puhe. Annetaan tunteiden paitsi tulla, myös mennä. Ollaan aidosti vapaita. Mielenvalmennus johdattaa sinut irtautumaan stressistä, ahdistuksesta ja jännityksestä – olemaan läsnä hetkessä, tässä ja nyt.

TSEMPPAAMOssa kartoitetaan ja saavutetaan tavoitteet, on kyse sitten kotitöiden tekemisestä tai työpaikan saamisesta, maalin laukomisesta tai palkankorotuksella palkitsemisesta, kokeiden läpäisemisestä tai pelkojen kohtaamisesta. Pidetään katse pallossa ja pää pystyssä. Keskitytään omaan tonttiin antaen koirien haukkua jos ovat haukkuakseen. Asetetaan rimat oikealle korkeudelle ja ollaan riittävän hyviä. Kasvatetaan kykyjä, opitaan osaamista ja ammutaan napakymppi. Mielenvalmennuksen tuella pystyt ja saat aikaiseksi!

UUDISTAMOssa muokkaudutaan entistäkin paremmaksi sinuksi. Etsitään itseä sekä löydetään syvin sisin ja oma pohjimmainen tahto. Säilytetään oma itse sitä muuksi muuttamatta, mutta karistetaan akanat ja jalostetaan jyvät. Tehdään mielen makeover, jotta parhaasi pääsee jaloilleen ja valloilleen. Löydetään sopivin tyyli sinun toimintamalleillesi ja vaihdetaan ajatuksia. Tehdään haitallisista tottumuksista energiajätettä ja treenataan tilalle uusia. Mielenvalmennuksen tuella olet oikea sinä, aito itsesi – hyvä ihminen itsellesi ja muille.

VAHVISTAMOssa vankistutaan ja voimaannutaan. Rakennetaan itsetuntoa, huolehditaan hyvinvoinnista ja hoivataan niin kehoa, mieltä kuin sieluakin. Toivutaan vastoinkäymisista ja parannutaan ongelmista. Aloitetaan uusi elämän kevät, kastellaan mielen kesäkukkia, nautitaan syysruskasta ja pohditaan sinulle parasta talvehtimistapaa. Löydetään sinun elämäsi tarkoitus ja sisältö. Harjoitetaan eteenpäin vievää mielen voimaa. Ravitaan aivot oman elämäsi huippukuntoon. Mielenvalmennus – parempi mieli!

KOHTAAMOssa kohdataan todellisuus, menetykset, koetut pahuudet, tapahtuneet vääryydet, toiset ihmiset. Vapaudutaan epäoikeudenmukaisuuksista ja epäonnistumisista, virheistä, valheista ja vihasta. Karistetaan katkeruus ja katkaistaan koohtuuttomuuksien kierre. Tarpeen tullen käännetään toinenkin poski, mutta ennen kaikkea lopetetaan uhrautuminen ja uhriutuminen. Avataan silmät ja katsotaan peiliin. Tehdään toisille mitä halutaan toisten tekevän itselle ja otetaan vastaan pelkkää hyvää. Mielenvalmennuksessa astutaan niin vankkuuden kuin herkkyydenkin ylemmälle askeleelle. 

KUNTOUTTAMOssa toinnutaan ja tervehdytään. Elvytään, eheydytään ja energisoidutaan. Hoivataan, huomioidaan ja pidetään huolta. Tuetaan ja autetaan. Annetaan henkistä ensiapua ja puhdistetaan haavat, laitetaan laastarit ja kääritään sideharsot. Astutaan ulos hädästä ja ahdingosta. Tehdään kriisityötä, selvitään katastrofeista ja ehkäistään uudet onnettomuudet. Pysytään hengissä sekä täysissä ruumiin, sielun ja mielen voimissa. Ruokitaan itseä kaikella sillä, mikä parantaa. Kuljetaan muun hoitotyön rinnalla sen edellyttämin ehdoin. Mielenvalmennuksessa vaalitaan ja ylläpidetään elämää. 

ONNISTAMOssa onnellistutaan! Sammutetaan masennus ja sytytetään pimeään valot. Surraan surut pois. Annetaan ahdistuksen haihtua ilon tieltä. Muutetaan elämän suunta vastoinkäymisistä parempaan tuuriin ja tyytyväisyyteen, vaihdetaan elämänmeno peruutusvaihteelta eteenpäin. Lopetetaan menneessä vellominen ja vastamäessä hikoilu. Hypätään raikkaan myötävirran vietäväksi. Etsitään elämän valo ja kuljetaan sitä kohti. Selvitetään mitä haluat ja miten sen saat. Mielenvalmennus lisää laatua elämään!

INNOSTAMOssa motivoidutaan ja aktivoidutaan. Hoidetaan velvollisuudet kuntoon, mutta huolettomasti, ja kannetaan vastuut, mutta rennosti. Jätetään kurttukulmat, valitusvirret ja moitemaratonit taakse. Kaivetaan esiin hymyhuulet ja parempi tulevaisuus olosuhteista riippumatta. Riisutaan syyllisyys ja saamattomuus sekä häpeä ja holtittomuus luoden niiden tilalle mielen vapautumisen taikaa. Saadaan aikaiseksi, tehdään tavoitteista totta, otetaan homma haltuun – ja ollaan siitä ylpeitä! Mielenvalmennus muuttaa kaiken.

HOKSAAMOssa keksitään mistä kiikastaa. Vastataan kysymyksiin, kuten ’miksi aina minä’, ’miksei hän koskaan’, ’miten siitä pääsee irti’ ja ’miten tästä eteenpäin’. Oivalletaan, mitä kaivataan ja mistä se kaivetaan. Pohditaan elämän tarkoitusta ja parhaan reitin valintaa risteyskohdissa. Nähdään miten tähän on tultu. Tähystetään suuntaa tulevaan, päin parempaa. Kokeillaan vaihtoehtoja. Koetaan heureka-hetkiä ja ahaa-elämyksiä. Löydetään kultainen keskitie äärimmäisyyksien välistä ja oleellisin tärkeä hälinän lomasta. Mielenvalmennus avaa ovia ja valaisee polun.

FIKSAAMOssa kirjoitetaan uusi elämäntarina. Korjataan se, mikä korjattavissa on, muu korvataan uudella – toki vain, jos oikeasti tarpeen. Poistetaan pulmat ja vaihdetaan voinnin vaihdetta. Nikkaroidaan niksejä. Toivutaan tapahtumien, tunnekuohujen tai tautien jälkimainingeista. Suhtaudutaan epäonnistumisiin oppipolkuina ja onnenpotkuina. Pidetään katse omalla puolella edessäpäin ja itsestä huoli ensin. Repäistään laastarit, annetaan vihdoin haavojen hengittää ja arpeutua. Mielenvalmennuksessa otetaan elosta irti kaikki huvi, hyöty ja hyvinvointi.

KASVATTAMOssa kasvetaan isoiksi mutta ei aikuisiksi. Lähdetään tutkimusmatkalle omaan itseen, istutetaan henkisen kasvun siemen ja hallitaan oman mielen voima. Tarkastellaan maailmaa lapsen silmin ja vanhuuden viisaudella. Ollaan kiitollisia. Annetaan, pyydetään ja vastaanotetaan – apua, armoa, anteeksi ja mahdollisuus. Hyväksytään todellisuus, mutta muutetaan se silti paremmaksi. Vaihdetaan näkökulmia ja opitaan uutta niin itsestä kuin kanssaihmisistä. Mielenvalmennuksessa ihmetellään ihmeitä, joista suurin on oma mielesi.

HIDASTAMOssa luovutaan kiireestä ja pakosta. Yksinkertaistetaan ja tuuletetaan elämää omasta olemassaolosta nauttien ja tärkeitä asioita arvostaen. Hiljennetään vauhtia ja tehdään mutkista suoria pitäen kiinni oivasta lopputuloksesta. Tasapainotetaan, sopusoinnutetaan ja priorisoidaan. Tuodaan suurpiirteisyyteen yksityiskohtien ymmärrystä ja täydellisyydentavoitteluun taivaanrannanmaalaamista. Pysähdytään tarkastelemaan elämän pieniä iloja ja suuria merkityksiä. Mielenvalmennuksessa kuunnellaan sydäntä ja aistitaan elämää.

.

* * * * *

Mikä näistä mielivoimaloista ja hengen valimoista juuri nyt on sinulle tarpeen?

Mielenvalmennuksessa nämä toki liittyvät ja limittyvät toinen toisiinsa. Vaikka eri valimot ja voimalat ovatkin osittain päällekkäisiä ja risteäviä, voit valita näistä omimman lähtökohtaisen lähestymisen valmennuksen ensiaskeleiksi oman mielesi mukaan. Elämä on kokonaisuus, kuten sinäkin, joten valmennustyyppien rajat ovat veteen piirrettyjä viivoja ja suuntaa-antavia tienviittoja. Se, mitä tietä valmennus lopulta etenee, selviää askelten edetessä, ja askeleita otetaan sinun ehdoillasi. Tärkeintä valmennukseen lähtiessä on, että sitoudut itseesi ja aiot osallistua valmennukseen omalla panoksellasi ja avoimella asenteella – omasta halustasi ja vapaaehtoisesta valinnastasi.

Valmennukseen riittää yleensä muutama tapaamiskerta kutakin elämänhaastetta kohden, sillä valmennuksessa mieleen ohjelmoidut ajatusmallit jatkavat elämäsi edistämistä kuin itsestään vielä valmennuksen päätyttyäkin.

YKSILÖVALMENNUS on mahdollista sekä etänä esimerkiksi Zoomin välityksellä että kasvotusten Raumalla tai Rauman lähiseuduilla ja poikkeustilanteissa Turussa tai Helsingissä. Ota yhteyttä, niin etsitään sinulle paras ajankohta ja valmennustapaamismuoto. Voit ottaa yhtyttä myös, mikäli et ole jo varma omasta valmennustarpeestasi tai valmennuksen mahdollisuuksista sinun kohdallasi, haluat muuten vain keskustella ennen valmennuksen aloittamista tai sopia poikkeuksellisesta valmennuspaikasta.

YRITYSVALMENNUKSET SEKÄ PARI-, PERHE- JA PORUKKAVALMENNUKSET räätälöidään toiveiden ja tarpeiden mukaan. Valmennukset voivat olla tunnin tapaamisia, parin tunnin luentoja, kokonaisia koulutuspäiviä, kirjallisia opiskelumateriaaleja tai pitkäjänteisiä, monipuolisia ja kokonaisvaltaisia valmennuksia esim. tietyn kauden tai sesongin ajaksi. Porukkavalmennuksiin voi sisällyttää sekä yhteisiä tapaamisia että henkilökohtaista valmennusta.

Yksittäiset yritys- ja porukkavalmennukset onnistuvat erikseen sovittaessa missä päin Suomea tahansa. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan juuri sinun poppoollesi passeli valmennus!

Photos by Artem Bali, Freestocks Org, Rawpixel, Amber Ahrens, Krzysztof Niewolny, Amar Yashlaha, Marc Olivier Jodoin, Jared Rice, Lesly Juarez, Erwan Hesry, G Crescoli, Lauren Peng, Valeriy Andrushko and Simon Migaj on Unsplash

Tilaa hyvän mielen vinkit!

Saat sähköpostiisi paremman mielen kerran, pari, kuussa. 

Onnistunut tilaus, parempi mieli!